Type and press Enter.

SINGING IN THE RAIN

Let it Rain, Let the Drops Touch the Ground.
I Don't Care, I'm in Love With The Sound.

Dit schilderij gaat over de kracht van positiviteit. Zelfs als het regent (en dat doet het nog weleens in Nederland 😉 levensplezier vinden in al die regendruppels op je hoofd. Dit kunstwerk is gemaakt met de mij zo geliefde dot art techniek (verfdruppels) en is geheel intuïtief tot stand gekomen.

Information

Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zodat je hem kan ophangen zoals je wilt. De zijkanten zijn mee geschilderd (zwart) dus je kunt hem zonder lijst direct ophangen.

Interesse? Neem dan contact met mij op via info@tessasmits.com of bel/app 06 14 11 39 15.

Hoe lang doe je daar nu over?

Ik krijg heel vaak de vraag hoe lang ik nu doe over zo’n gedot schilderij. Ja…. dat duurt wel even, na elke ‘rij’ moet het doek namelijk drogen en het dotten zelf gaat dot voor dot voor dot… Een doek zoals deze van 70 x 70 cm ben ik meer dan een maand mee bezig. Elke dag een paar uur. Ik werk meestal aan meerdere doeken tegelijk zodat ik niet op het drogen hoef te wachten (dat duurt namelijk ongeveer 3-4 uur). Zo’n langzaam creatieproces maakt ook dat ik elke dag weer met een nieuwe blik naar het schilderij kan kijken en met aandacht de volgende stap kan zetten. Doordat het echt verfdruppels zijn, is de kleurintensiteit enorm hoog, de kleuren leven echt en komen zo helemaal tot hun recht op het doek.

Abstract Dot Art schilderij SINGING IN THE RAIN Tessa Smits - detail
Abstract Dot Art schilderij SINGING IN THE RAIN Tessa Smits - detail2

Art Prints

Dit schilderij bied ik ook als Art Print aan. Bezoek hiervoor mijn webshop op Redbubble >>

Nieuwsbrief

Wil jij in het vervolg geen schilderij meer mislopen? Meld je dan hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »