Type and press Enter.

BORN AGAIN

Awaken the Soul, Create from within.
And a New Live Begins.

Dit kunstwerk is gemaakt met de mij zo geliefde dot art techniek (verfdruppels) en is geheel intuïtief tot stand gekomen. De achtergrond heeft een Patroon, uit een experiment fase met Zentangle, wat het schilderij een mooie diepte geeft. Een schilderij met een rustige sterke energie!

Informatie

Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zodat je hem kan ophangen zoals je wilt. De zijkanten zijn mee geschilderd (donker paars) dus je kunt hem zonder lijst direct ophangen.

Interesse? Neem dan contact met mij op via info@tessasmits.com of bel/app 06 14 11 39 15.

Liever met Ideal of creditcard betalen? Koop dan dit kunstwerk via Etsy >>

Detailfoto's

Hoe lang doe je daar nu over?

Ik krijg heel vaak de vraag hoe lang ik nu doe over zo’n gedot schilderij. Ja…. dat duurt wel even, na elke ‘rij’ moet het doek namelijk drogen en het dotten zelf gaat dot voor dot voor dot… Een doek zoals deze van 40 x 40 cm ben ik meer dan een week mee bezig. Elke dag een paar uur. Ik werk meestal aan meerdere doeken tegelijk zodat ik niet op het drogen hoef te wachten (dat duurt namelijk ongeveer 3-4 uur). Zo’n langzaam creatieproces maakt ook dat ik elke dag weer met een nieuwe blik naar het schilderij kan kijken en met aandacht de volgende stap kan zetten. Doordat het echt verfdruppels zijn, is de kleurintensiteit enorm hoog, de kleuren leven echt en komen zo helemaal tot hun recht op het doek.

Art Prints

Naast het originele schilderij bied ik je ook de mogelijkheid om tegen een kleiner budget art prints te kopen van dit kunstwerk. Zoals op deze foto, een bedrukt kussen maar ook posters of levensgrote wandkleden. Bekijk hier mijn webshop op Redbubble >>

Nieuwsbrief: Wil jij in het vervolg geen schilderij meer mislopen? Meld je dan hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »